viernes, 3 de diciembre de 2010

Postals de Nadal

Aquest any el CO El Trencadís, farem les postals de felicitacions de nadal per a Grupdem. Per tant rebran les nostres postals de felicitacions; les famílies i treballadors de El Trencadís, les families, treballadors i clients del Centre Especial de Treball Grupdem de Montmeló, els familiars i treballadors dels serveis de STO, SOI i Suport a la llar de Grupdem a Barcelona, els contactes i administracions com l'Ajuntament de Montmeló i altres ajuntaments de la zona així com els seus Serveis Socials i treballador/es Socials, l'ICASS, el DINCAT, el Centre d'Educació Especial Can Vila, El Centre d'Educació Especial Montserrat Montero, l'APINDEP, els Centres de l'ALB-BOSC i altres més...!

















1 comentario:

  1. Hola nois i noies veig que s'acosta el Nadal, esteu fent unes postals molt boniques. M'agradaria veureles i tambe les vostres estrelles per els comerços. Petons!!

    ResponderEliminar

Per firmar el comentari, tria Nom/URL como identitat i podras posar el teu nom, o be identificat amb el teu perfil de blogger si tens un compte o correu de google.
Gracies per comentar!
e-mail: elblogdeltrencadis@gmail.com