miércoles, 16 de febrero de 2011

Vísita del Taller Quincoces

El 14 de febrer un grup del Taller Xavier Quincoces de la Fundació Vallès Oriental de Granollers ens van fer una visita. Amb ells van venir dos ex companyes nostres d'El Trencadís la Isabel i la Vanesa. Isabel i Vanesa van venir molt feliçes, i nosaltres vam estar molt contents de tornar-les a veure i ens vam saludar amb abraçades i petonets, perque era el dia dels enamorats, i ens va agradar molt.

Ens van portar un pastís fet de bescuit i nosaltres els vam convidar esmorzar tots plegats. El pastís estava boníssim estava fet de bescuit recobert de xocolata i lacasitos per sobre, va ser un bon detall, gràcies pel detall amics.
Alguns de nosaltres abans estavem al taller de Quincoces; el Josep, la Míriam, el Xavi, el Julian, l'Angeles Padilla i l'Òscar. Ens vam alegrar molt perquè coneixiem a alguns dels que van venir;  a l'Angel Pablo, al Luis Gonzalez, a l'Òscar, al Luis, al Paco, a la Rosa, a la Mònica, al Ramón, al Toni i al Domingo. També volem enviar records a l'Abraham, la Roser, la Sandra, l'Aurora, la Marisol, la Rita. Aquí us deixem algunes fotos amb les nostres ex companyes la Isabel i la Vanesa. 











No hay comentarios:

Publicar un comentario

Per firmar el comentari, tria Nom/URL como identitat i podras posar el teu nom, o be identificat amb el teu perfil de blogger si tens un compte o correu de google.
Gracies per comentar!
e-mail: elblogdeltrencadis@gmail.com