lunes, 4 de abril de 2011

Un bon treball!

Al març 3 estudiants de l'IES Gallecs; La Maribel, la Janira i la Núria de Mollet del Vallès ens han visitat durant alguns dies per veure com funcionava el centre, quines activitats fèiem i com treballaven els educadors. Havien de fer un treball i van triar El Trencadís pe fer-ho. Estudien Integració Social. Els integradors treballen amb la gent o amb els barris o en associacions, ajuden als que tenen problemes i però també als que no. 

Elles van exposar el seu treball a classe i van demanar a El Trencadís si algú podia anar per participar en l'exposició i perquè fos mes enriquidora. Van anar dues persones, el Carlos i el Lluís. El Carlos va explicar la seva experiència com a usuari; quines activitats fa al centre i amb quin manipulats treballen. El Lluís va explicar la seva experiència com a educador i professional. Carlos es el germà de Núria. 

La experiència va ser molt maca i enriquidora per a tots, la exposició va ser molt divertida i interessant, ens va agradar força. Des d'aquí enviem salutacions a tota la classe d'integració Social de tarda de l'IES Gallecs.











1 comentario:

  1. Gràcies TRENCADÍS per la col·laboració, el suport tant els educadors com els usuaris, per poder endinçar al vostre centre i saber com funciona, per donar-nos la informació que necessitaven i per poder fer les visites al centre. I donar les gràcies en especial en Lluís i Carlos per la presència que van tindré el dia de la exposició i el que van dir.
    Nuria

    ResponderEliminar

Per firmar el comentari, tria Nom/URL como identitat i podras posar el teu nom, o be identificat amb el teu perfil de blogger si tens un compte o correu de google.
Gracies per comentar!
e-mail: elblogdeltrencadis@gmail.com