viernes, 8 de noviembre de 2013

Fins aviat Íngrid

Avui és l'últim dia, educadora de El Trencadís des de fa dos anys. Va arribar per una susbtitució temporal i hem i hem pogut gaudir junts gairebé dos anys. Gairebé dos anys donen per compartir moltes coses, moltes experiències, moltes emocions, rialles...Excursions, tallers, activitats...Et donem les gràcies per tot el que ens has aportat i per la teva implicació, el teu positivisme i les teves ganes d'ajudar.Si ens hem de quedar amb alguna cosa més, son les teves fotografies! Ens has exnxampat de totes les maneres possibles, fins i tot al Jefe! Bé això no serà més llarg, perque no és un comiat, sinó un fins aviat estarem encantat de rebre't sempre que vulguis.

Tot ziens Íngrid!


1 comentario:

  1. Ingrid guapa desitgem que tinguis molta sort a la vida t´apreciem tots molt i ja saps torna quan vulguis t´añorem, ens a agradat molt compartir tot aquest temps aquesta experiencia d´estar amb tú i aver compartit aquests moments bons i dolents de la vida.

    ResponderEliminar

Per firmar el comentari, tria Nom/URL como identitat i podras posar el teu nom, o be identificat amb el teu perfil de blogger si tens un compte o correu de google.
Gracies per comentar!
e-mail: elblogdeltrencadis@gmail.com