miércoles, 13 de noviembre de 2013

Sortida del grup de SOI al Museu del Gas Natural

El dia 12 de Novembre, vam anar de excursió al centre gas natural, a veure una exposició "El remors del bosc". Primer van veure unes fotos de boscos, amb arbres, rius, montanyes, cascades, neu... L' artista de les fotos, que eran en blanc i negre, era japonés, i utilitzaba una càmara molt antiga, com del oest amb trípode. El paper de les fotos estaba fet a mà i la tinta era de platí. Després vam fer una activitat, vam sentir música i fer un dibuix en un paper blanc molt gran.
Quan vam sortir de la visita, vam anar al passeig marítim de Barcelona, i vam dinar a la sorra de la platja del Somorrostro, un entrepà de pernil i formatge. Ens vam fer una foto i la vam enviar al taller per donar una miqueta d'enveja als companys que treballaven! Després vam anar a passejar, i vam veure un gos que muntava en monopatí!!!! Ja després vam tornar al taller en tren.
 Aviat penjarem algunes fotos.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Per firmar el comentari, tria Nom/URL como identitat i podras posar el teu nom, o be identificat amb el teu perfil de blogger si tens un compte o correu de google.
Gracies per comentar!
e-mail: elblogdeltrencadis@gmail.com