jueves, 16 de enero de 2014

Visita al Museu Picasso i el mercat del born

Ahir, dimecres 15 de gener, hem fet una visita a Barcelona, per visitar el Museu Picasso i, de pas, veure el mercat del Born. Vam anar dos grups, el SOI i un grup de STO.
Vam anar en tren fins a Barcelona estació de França, fent "transbordo" a Sants, tota una aventura!
Després vam passejar pels carrers del born i vam entrar al Mercat, que l'han rehabilitat i hi han unes runes, del 1714, ja fa 300 anys, de quan va haver una guerra a Barcelona i van destruir part de la ciutat. Hi havien uns actors fent veure que eren soldats de la guerra i ens va agradar fer-nos unes fotos amb ells en grup. Dins el mercat havien botigues relacionades amb aquella época. Després van anar a visitar una esglèsia que hi ha molt a prop, Santa Maria del Mar, que ens va assemblar molt bonica, amb molts vitralls.
Llavors, vam dinar allà al costat, ràpidament, i sense descansar ni res, a visitar el Museu Picasso! Ens van ensenyar 4 obres del museu, i les les van comentar, i després van fer un taller, un retrat de nosaltres mateixos a l'estil de Picasso. Picasso era una mica raro, un artista, ens va agradar veure les pintures en directe.  Aquesta és la nostra opinió de la visita:
Sonia: A mi me gusto la exposición sobre todo ver las obras a tamaño real y de cerca, también el taller que hicimos.
Ángeles Padilla: Me gusto mucho hacer la actividad del autoretrato, con nuestra propia foto, haciendo el perfil del compañero.
Raquel F: Para mi  lo más divertido fue hacer el retrato de perfil.
Míriam: A mi me gusto poder ver de cerca alguna de las obras de Picasso en tamaño real y ver los cuadros.
Josep Sayol: A mi me gustó mucho la exposición pero lo que más hacer el taller con nuestra foto.
Os ponemos algunas fotos que hicimos. Os recomendamos que vayáis a verlo, porque merece la pena, y además, los domingos es gratis!!




No hay comentarios:

Publicar un comentario

Per firmar el comentari, tria Nom/URL como identitat i podras posar el teu nom, o be identificat amb el teu perfil de blogger si tens un compte o correu de google.
Gracies per comentar!
e-mail: elblogdeltrencadis@gmail.com