miércoles, 26 de septiembre de 2012

Fotodenunciem

Aquest matí hem sortit a fer un tomb per Montmeló, per la zona de l'IES, per fer fotos a coses que no ens agraden; coses que fem les persones que no estan bé, que ens molesten als demés, perque son incíviques.
El primer que ens trobem és la porta del nostre centre, e Trencadís, ple de pintades d'esprai platejat. De seguida ens adonem que les pintades estan a tot arreu, als bancs, columpis del parc, parets, contenidors. Aixó està molt lleig, no és art ni res, ens sembla una "gamberrada".
Aquestes són les fotos que hem fet, aqui les deixem per "denunciar els fets".




Després també hem pogut veure caques de gos, que la gent no recull. Els gossos no tenen culpa, pero els amos han de recollir les caques, perque si es trepitgen podem ensopegar i a més, fan molta pudor i fàstic. , Ens hem trobat a la Carme, la nostra cuinera passejant el seu gos Slipi... Segur que ha recollit la seva caca!
Tot i que tenim documents gràfics, us estalviem les imatges, que son molt desagradables!!

Però no acabarà aquí la cosa, continuarà... Hem observat altres coses que haurem de denunciar a la propera entrega de: Fotodenúncia!!

1 comentario:

  1. Estoy de acuerdo. Hay que promover el respeto hacia los demás y tomar conciencia de que las calles no son de nadie en particular pero son de todos. Todos somos responsables de nuestro entorno, no sólo la brigada de limpieza del ayuntamiento. Me imagino que lo mismo pasará en vuestro Centro. Seguro que vosotros no dejais papeles tirados en el patio, sino que los tirais en las papeleras.
    Os animo a seguir con este espacio en el blog

    ResponderEliminar

Per firmar el comentari, tria Nom/URL como identitat i podras posar el teu nom, o be identificat amb el teu perfil de blogger si tens un compte o correu de google.
Gracies per comentar!
e-mail: elblogdeltrencadis@gmail.com