jueves, 12 de febrero de 2009

Es bueno hacer deporte

Hacemos deporte deporte los martes, jueves y viernes. Los martes y jueves hacemos deporte en el Instituto de 17:15 a 18:15. Y los viernes hacemos deporte en el pabellon con los educadores del centro y los monitores del pabellon. Es sano hacer deporte, para no engordar tanto y ademas es bueno para el cuerpo. Me gusta el futbol, soy del barça, el equipo que va a ganar la liga este año, mi jugador preferido es Pujol. También me gusta el baloncesto, el balonmano y la natación.
Miriam Aguirrebengoa

2 comentarios:

  1. Miriam? No et conec.
    Se qui són molts dels teus amics a El Trencadís. Tinc molts amics i els hi estic agrait a tots, també com no a les seves famílies, ja que ( i pot ser ells no ho saben ) m'han fet millor persona els anys que hem estat a prop seu.
    Ens vam conèixer per l'esport, i et puc assegurar que només per això -fer noves amistats- ja paga la pena. Jo he treballat des de sempre vinculat a la pràctica esportiva, fins i tot ara mateix sóc l'entrenador de l'equip de bàsquet del meu fill gran, però ha estat darrerament que he constatat personalment com de bé et sents si practiques assiduament. Hi ha moltes més persones de les que ens pensem que no fan esport pel seu cos, ho fan pel seu cap, per allunyar els problemes, estar tranquils, ....
    Del Barça no puc dir res, no necessariament haig de ser d'un equip de futbol!

    ResponderEliminar
  2. Hola,

    Què passa que no sabem res nou de vosaltres.
    Us podem ajudar?

    ResponderEliminar

Per firmar el comentari, tria Nom/URL como identitat i podras posar el teu nom, o be identificat amb el teu perfil de blogger si tens un compte o correu de google.
Gracies per comentar!
e-mail: elblogdeltrencadis@gmail.com