miércoles, 29 de abril de 2009

El Partido del siglo: Real Madrid Barça

El barça va a ganar en el Bernabeu 0 a 4. Los goles seran de; Etoo, Iniesta, Messi y El Profe Xavi. El partido del siglo, será este sabado dia 2 de mayo a las 20:00 de la tarde. Habrá tensión en las dos aficiónes. Hay muchos nervios pero que el barça se ponga las pilas, porque si gana se pondrá a 1 punto por delante del Madrid. Este año el barça ademas va a ganar la copa del rei, la liga y la Champions, vamos a hacer TRIPLETE! El Madrid que baje de las nubes, la porteria será un coladero y se van a quedar afonicos de tanto lamentarse quando pierdan. Para el año que viene los reyes magos van a traerle al Madrid carbon negro y blanco, por malos.
Peña Blaugrana de la Redaccion; Mamen, Carlos, Anais, Raquel F, Josep, Helena, Noelia, Miriam y Rosa.

1 comentario:

  1. Hola amics i amigues!

    Agrair-vos el detall de l'entrevista que m'heu fet aquest matí.

    A aquesta ja he fet esment al fenòmen del futbol, o del Barça.

    Jo penso que ens cal sentir i emocionar-nos, també enfadar-nos, i per això el futbol és una via d'escapament. Ens fa feliços i ens sentim vius, implicats fins el punt que l'eufòria en envaeix o la més gran decepció ens ofega.

    Jo prefereixo aquestes sensacions, aquestes emocions, orientar-les cap altres aspectes de la vida: l'amor, la bellesa, la comprensió, la caritat,...el prohisme que dirien alguns.

    Em sembla sensacional que la bona temporada del Barça sigui un element positiu i us agradi formar part dels que gaudeixen de l'èxit.

    ResponderEliminar

Per firmar el comentari, tria Nom/URL como identitat i podras posar el teu nom, o be identificat amb el teu perfil de blogger si tens un compte o correu de google.
Gracies per comentar!
e-mail: elblogdeltrencadis@gmail.com