miércoles, 8 de julio de 2009

El Misterioso Caso del fantasma de Villamelón

El dimarts día 14 de juliol, ´s'estrenará l'obra de teatre "El Misterioso caso del fantasma de Villamelón" creada pels alguns companys del taller de teatre. Es una obra de por, misteri i assasinats, on el misteri no es resol fins l'ultima escena i la emoció dura fins el final.




EL CENTRE OCUPACIONAL EL TRENCADÍS PRESENTA:
EL MISTERIOSO CASO DEL FANTASMA DE VILLAMELÓN
DIMARTS 14 A LES 16:00
SALA PARROQUIAL, AV POMPEU FABRA AMB CARRER SANTA MARIA
ENTRADA LLIURE
A LA VENDA EL LLIBRET DE L’OBRA PREU 3€
Repart d'actors: Carlos Navas com a Félix, Josep Sayol com a Sebastián (majordom), Anais Vidueïros com a Adela, Ángeles Rodríguez com a Poncia, Raquel Arranz com a Remedios, Miriam Aguirrebengoa com a la detectiu Matilde, Rosa Fernández com a la detectiu Renata, Xavi Serrecarbasa com a Françoise (Taberner), Francesc Relats com a el Dr. Bou, Direcció i coordinació: Luís C. Díaz

10 comentarios:

  1. Enhorabona! I que vagi molt bé.

    ResponderEliminar
  2. M'ha agradat molt l'obra de teatre! :)

    Teniu un blog molt complet, continueu així!

    Fins aviat,
    Neus Tripiana

    ResponderEliminar
  3. Hola nois! soc l'Elena, només felicitar-vos per l'èxit de la obra, ho veu fer molt bé.
    Felicitats i ànim per fer moltes més coses junts.

    ResponderEliminar
  4. Hola chicos!!! Que tal fue esa obra de teatro? Me la perdí, pero espero que me la hayais grabado en video o por lo menos veros representarla otra vez, en el Liceo. Muchos besos para todos, nos vemos en setiembre. Araceli

    ResponderEliminar
  5. Hola guapos y guapas, soy Isabel, la educadora ambiental del ayuntamiento. He encontrado vuestro blog y quería dejaros un mensajillo. Yo también me perdí la obra porque tenía una reunión, pero a ver cuando volveis a hacer otra o la repetís. Pronto nos veremos en vuestro centro para mejorar el huerto y para visitar la Deixalleria Móbil, así que hasta entonces un abrazo fuerte!!!

    Saludos,
    Isabel

    ResponderEliminar
  6. HOla!
    Felicitats per aquesta posada en escena!
    No estava al cas de que feiau una obra de teatre, m'hagues encantat de veure-us!!
    Encara teniu el llibre? es pot comprar?
    Els de Can Vila ja estem preparant motors per aquest nou curs!!
    Records a tots i totes
    Una abraçada
    VIcky

    ResponderEliminar
  7. A can Vila ens ha fet molta il.lusió veure que ja heu representat la vostre primera obra de teatre. Moltes felicitats!
    Segur que devia ser tot un èxit.
    Records per tots!

    ResponderEliminar
  8. HOLA SOY EL SOBRINO DE LA ANGELES RODRIGUEZ .... holaa titaa qee ehehe tu decias que nunca te escribiriaa ehh bueno muxos besitos te quiero de parte de tu /(MEJOR SOBRINO QUE TE QUEDE BIEN CLARO))) BESOS TKM DEW

    ResponderEliminar
  9. Me ha puesto muy alegre haber recibido tu mensaje sobrino Sergio, y que pronto nos volvamos a ver, si puede ser en el verano, tengo muchas ganas de veros a todos.

    Un fuertíssimo abrazo de tu tía Angeles R. para todos.

    ResponderEliminar
  10. habéis estado muy bien, la que mas ha estado bien es la señorita miriam lo interpreta maravillosamente y soy una mega-fan de ella, cuando ella esta en teatro es perfecta su voz es muy bonita, no paro de escucharla todo de día y noche es la mejor que hay ,es la chica mas guapa del taller y la queremos mucho eres la mejor.

    ResponderEliminar

Per firmar el comentari, tria Nom/URL como identitat i podras posar el teu nom, o be identificat amb el teu perfil de blogger si tens un compte o correu de google.
Gracies per comentar!
e-mail: elblogdeltrencadis@gmail.com