lunes, 8 de marzo de 2010

Pintadas en la fachada

Desde hace tiempo, alguien nos hace pintadas en la fachada del taller y también en el CEIP Sant Jordi. Son pintadas muy feas hechas con un spray y rotuladores gordos. No son Grafittis hechos con arte, nos parece que son más bien una gamberrada. Desde aquí queremos decir que no nos gusta que manchen nuestras paredes con pintadas negras. También nos han dibujado un cerdo en la puerta de color lila. Ya haremos una foto para que veáis de lo que estamos hablando.

2 comentarios:

 1. Que verguenza quien haya hecho eso.

  ResponderEliminar
 2. És una llàstima que hi hagi aquestes actituts destructives.
  Embruten i degraden l'entorn urbà. És una llàstima que hi hagi tantes, no tant sols a El Trencadís. El pavelló ens ho havien deixat fatal fa un parell d'anys però per ara i amb l'eforç d'en manel i en Rafa aconseguim que estiguem orgullosos el sde Montmeló , i també quan venen forasters a jugar.
  Aquesta setmana l'Ajuntament ha pintat tota un paret llarguíssima a la carretera més enllà del carrer Pratade la Riba que estava molt malament amb força pintades i que a més és l'entrada del poble des de Granollers.
  Esperem que no us continuin embrutant El Trencadís ni altres espais públics.

  ResponderEliminar

Per firmar el comentari, tria Nom/URL como identitat i podras posar el teu nom, o be identificat amb el teu perfil de blogger si tens un compte o correu de google.
Gracies per comentar!
e-mail: elblogdeltrencadis@gmail.com