jueves, 17 de junio de 2010

Festa de Comiat

El dia 17 de Juny van marxar l'Aanaïs i l Isabel, companyes i amigues d'aquí del taller, de El trencadís. Per la tarda vam fer pica-pica, i uns balls. L'helena, la Raquel Arranz i la Noelia vam preparar un ball da Las divinas ( Patito feo). Els carlos i la Eva, la pareja feliz, van preparar també un ball de salsa i el Josep Sayol tot sol va ballar "el merengue". Els monitors també ballaven. Desprès li vam donar els regals, i unes fotos on hi sortien els companys i educador, els hi vam donar en má algunes postals que vam preparar. A les postals hi havia escrits d'ànims, abraçades i petons, i vam signar. De tot aixó vam fer moltes fotos,

Isabel i Anaïs os desitjem que us vagi molt bé a la nova feina i la nova casa, molts carinyos petons i abraçades, us estimem!!!!






































1 comentario:

  1. ola a todo los educadores, lo chicos, chicas de el trencadis a ver si venis a verme al piso os echo mucho de menos a todos a lo mejor el martes voi a taller a veros por que jo ja ecomensado las oras estras.
    otro dia os escribo mas por que metengo que ir un mesaso atodos mumumumumumumumumumumuac

    ResponderEliminar

Per firmar el comentari, tria Nom/URL como identitat i podras posar el teu nom, o be identificat amb el teu perfil de blogger si tens un compte o correu de google.
Gracies per comentar!
e-mail: elblogdeltrencadis@gmail.com