viernes, 17 de septiembre de 2010

Excursió a Mas Casablanca

El divendres dia 10 de setembre vam anar d'excursió a una granja, Mas Casablanca. La granja era bastant apropr de Vic, a Taradell. A la granja hi havia cavalls, gallines, el porc, vaques, oques, com un gall d'indi, conills. A la granja ens van ensenyar tots aquets animals i les seves característiques. Ens van ensenyar la gallina d'africa que movia tot el cos sense moure el cap, semblava una serp!
Hi havia molta herba pels cavalls i per les gallines també i pels altres animals també. El que mes ens va agradar van ser els animals bebes. El cavall i la cabreta petita van ser els que més ens que més ens van agradar. L'animal més gran era una vaca, la Castanya, es deia aixi perque li van posar aquest nom al nèixer perque tenía el color de les castanyes.

Us deixem la pàgina web per si la voleu visitar

































1 comentario:

  1. ola soi Anais vueno seguro que lo pasates bien en la excurxion vistes muchos animales yo con el cole eiro ai de excurxion vueno aver si benis averme un dia que los echo de menos a todos en la fotos estais muy guapos y guapas vueno mechos besito adios mumumumumumumumuacacac

    ResponderEliminar

Per firmar el comentari, tria Nom/URL como identitat i podras posar el teu nom, o be identificat amb el teu perfil de blogger si tens un compte o correu de google.
Gracies per comentar!
e-mail: elblogdeltrencadis@gmail.com