miércoles, 24 de abril de 2013

El Trencadís, La diada de Sant Jordi


Ahir va ser Sant Jordi i  vam celebrar aquest dia tan especial, vam participar posant una paradeta a la plaça de l’Ajuntament,  un grup venia roses de sant Jordi  i artesanies com: els punts de llibre, les llibretes, anells i passadors de feltre.  El grup de la sala gran d’ STO va anar a esmorzar al parc a primera hora del matí i ens va fer molt bon temps, després d’una estona vam arribar a l taller i ens vam distribuir en tres grup, el primer torn sortia a donar un volt pel poble, mentrestant  els altes  feien activitats al taller:  com conèixer i pintar l’auca de Sant Jordi, pintar i retallar  puzles i punts de llibre. Més tard sortien els altres grups a donar un volt i veure l’ambient  al carrer.

 Per la tarda,  després de dinar  el grup de Comissió de festes va interpretar l’obra de Sant Jordi  a partir d’unes titelles i els nois/es del taller els hi agradar molt,  després  un grup se’n va anar a  l’escola de música i la resta va estar ballant salsa fins l’hora de plegar.

Estem molt contents perquè  es va vendre la majoria de  coses !

Grup STO Sala gran

1 comentario:

  1. Nosaltres també vam vendre a la parada a Tordera: roses, ceràmica, punts de llibre, bijuteria...estem molt contents de com va anar. M'agradaria venir a conèixer el vostre taller algún dia.

    Una abraçada,

    Enriqueta del Taller El Rusc

    ResponderEliminar

Per firmar el comentari, tria Nom/URL como identitat i podras posar el teu nom, o be identificat amb el teu perfil de blogger si tens un compte o correu de google.
Gracies per comentar!
e-mail: elblogdeltrencadis@gmail.com