miércoles, 14 de mayo de 2014

EL TRENCADIS DE CINE!!!

Avui, us parlarem de cine, les pel·lícules que més ens agraden, els géneres, els actors i les actrius.
 
Laura P.:  La pel·lícula que més m'agrada és Titanic. Els actors son Kate Winslet i Leonardo DiCaprio i és un drama. Va d'un vaixell que s'enfonsa perque xoca contra un iceberg i està basada en fets reals. Dona pena, mor molta gent.
 
Adrià: La darrera pel·lícula que he vist es diu 8 Apellidos Vascos, és una comedia. Surt Carmen Machi, Dani Rovira i Clara Lago. Va d'una parella que el noi és de Sevilla i la noia viu a Euskadi, el pare d'ella no sap que ell és andalús.
 
Ángeles R: La meva pel·licula favorita és Chispita y sus gorilas, una comedia infantil, força antiga. Va d'una nena petita.
 
Noelia: La meva película favorita és Tengo ganas de ti, de Clara Lago, Maria Valverde i Mario Casas. Es una comedia romántica. M'agrada molt Mario Casas, es un bon actor.
 
Sonia: El guardaespaldas. És una película romántica i d'acció. Els actors son Whitney Houston i Kevin Costner.  Va d'una cantant que té amenaces per correus i contracta a un noi de seguretat, i s'enamora d'ell.
 
Raquel F.: La Saga Crepúsculo, amb Robert Pattinson i Kristen Stewart. Una pel.li de ficció, i  romàtica, amb vampirs i homes llops.  Va d'una noia que s'enamora d'un vampir i fins i tot tenen una filla.

Míriam: A mi Dirty Dancing, amb Patrick Swayze. és una pel·lícula musical i romántica. Una parella s'enamora a través del ball.   




No hay comentarios:

Publicar un comentario

Per firmar el comentari, tria Nom/URL como identitat i podras posar el teu nom, o be identificat amb el teu perfil de blogger si tens un compte o correu de google.
Gracies per comentar!
e-mail: elblogdeltrencadis@gmail.com