miércoles, 10 de febrero de 2010

La Tómbola Solidaria


El pasado domingo 31 de Enero se hizo en Montmeló una fiesta para recaudar fondos para Haití. Nosotros trajimos de casa colonias, libros, cremas, puzzles y DVDs e hicimos una tómbola para recoger dinero. La gente nos compró muchas papeletas, que valían a 2 euros. Recogimos 600 euros. Queremos dar las gracias a todos los que nos compraron por su colaboración. Entre todas las paradas y actos que se hicieron ese día se recaudaron 10.039,80 euros que se ingresaran en la cuenta que Intermon Oxfam a destinado a Haití.
Gracias!!!

2 comentarios:

  1. Molt bona feina la del dia 31.
    Hem de ser solidaris i entendre que cal saber extendre la mà al necessitat.
    Ara són temps difícils, i per exemple, comencen a haver comentaris contraris als emigrants que viuen entre o amb nosaltres. També ha hagut temps que es discriminava molts als discapacitats psíquics i va haver gent que treballava per aquestes persones i mireu, hem arribat a poder comptar amb un centre a Montmeló.
    Cal ser solidari i l'exemple d'Haiti i el dia 31 ha de servir per fer-nos pensar en la necessitat d'una societat menys egoista-

    ResponderEliminar
  2. ¡Muy buen trabajo! Hace falta más gente que piense en los demás, como habeis hecho vosotros y los que se acercaron a participar en la tómbola. ¡Felicitaciones!

    ResponderEliminar

Per firmar el comentari, tria Nom/URL como identitat i podras posar el teu nom, o be identificat amb el teu perfil de blogger si tens un compte o correu de google.
Gracies per comentar!
e-mail: elblogdeltrencadis@gmail.com