martes, 29 de junio de 2010

Cmpeones, Campeones, oe, oe, oe!

El darrer divendres 18 de Juny vam anar de excursió al camp de futbol d´Horta. Vam jugar contra el CO Grupdem de Barcelona. Estem molt contents perque vam ser campions, guanyant per 4-3, tot i que els dos equips vam jugar molt bé.

A la hora de fer l'lntercanvi de banderoles, ens van regalar un quadre molt bonic d'un jugador de futbol fet de plastelina. Nosaltres els hi vam donar un quadre fet ab paper reciclat. Després de les dutxes vam anar a dinar al parc del Turó de la Peira i a fer un pica-pica per celebrar la trobada. Hi havia olives, galetes salades, patates i de beguda coca-cola i aigua. Després de dinar i xerrar amb els companys vam anar a buscar a l' autocar per tornar al taller. Va ser un dia molt divertit tot i que era l'últim dia que van venir al centre la Isabel i la Anaís, les trobarem a faltar.


                                 

5 comentarios:

  1. ¡ Felicitaciones! ¡De Horta a Sudáfrica!

    ResponderEliminar
  2. Hola todos fuimos campeoñes el primer partido que ganamos aver si ganais mas partidos i entrenar mucho para ganar
    Elena Ester Araceli Irene Luis Dani a ver si venis a verme a piso un dia tengo ganas de veros a todos os echo mucho de menos a todos a ver si me dejan i un dia avelos en este taller measen trabajar mucho vueno os dejo muchos besitos a todos MUMUMUMUMUMUMUMUMUMUMUMUMUMUMUMUMUAC adios Anais

    ResponderEliminar
  3. Afortunadament vam guanyar, però l'any que ve vull gaudir del partit a la graderia!!

    ResponderEliminar
  4. Moltes Felicitats campeons!!! sou genials!!!

    L'any que vé per la proxima copa d'acord!!!

    ResponderEliminar
  5. Hola,
    Sé que us heu estat entrenant, eh!
    L'esforç i la dedicació donen els seus fruits, no tant sols amb la victòria, també amb el sentiment de la feina ben feta (encara que no sempre els resultats són els que esperem).

    Molta sort en el futur per l'Isabel i l'Anaïs.

    ResponderEliminar

Per firmar el comentari, tria Nom/URL como identitat i podras posar el teu nom, o be identificat amb el teu perfil de blogger si tens un compte o correu de google.
Gracies per comentar!
e-mail: elblogdeltrencadis@gmail.com