lunes, 22 de noviembre de 2010

Inici de la Lliga de futbol del Vallès

El dilluns dia 15 de novembre vam començar una lliga de futbol. Els participants són la fundació Alb-Bosc  i l'Escola d'Educació Especial Can Vila  de Mollet del Vallès, l'Escola d'Educació Especial Montserrat Montero de Granollers i nosaltres, el Centre Ocupacional El Trencadís de Montmeló. Els partits seran cada tres mesos i es jugaran a Granollers,  al Pavelló de Hockey de Mollet, i al camp de futboll de gespa de Montmeló. A més a més de la lliga, al mes de març es farà la Copa a Can Vila. Tenim moltes ganes de seguir jugant, i des del bloc d'El Trencadís hem realitzat una secció especial on us informarem de tota la informació rellevant, i que podeu veure si clickeu la pestanya "La Lliga" a dalt, a la capcelera. A continuació us mostrem algunes fotografies de la primera jornada.






































3 comentarios:

  1. ola todos soi la Anais esto de la liga de futbol esta super bien a ver si benis al gundia a vernos echo mucho de menos a todos tengo ganas de velos cuando jugeis contra can vila melo disis por favol, cuando aseis la fiesta de navida i avel si ganais tolos lo partidos muchos besitos

    ResponderEliminar
  2. Hola Anaïs, la fiesta de Navidad es el dia 21 a las 17:00 en el casal de avis, el miercoles 22 hacemos un amigo invisible.

    Tus compañeros del soi te hechan de menos, que mejor vengas a vernos porque somos muchos. Que passes felices fiestas i feliz 2011. T'estimem molt, petons i abrazades, estem contents de que tinguis una feina i un pis.

    ResponderEliminar
  3. Hola, he estat mirant la classificació i els resultats de la segona jornada de la lliga de futbol, però encara no estan publicats.
    Ho podreu fer aviat?
    Gràcies

    ResponderEliminar

Per firmar el comentari, tria Nom/URL como identitat i podras posar el teu nom, o be identificat amb el teu perfil de blogger si tens un compte o correu de google.
Gracies per comentar!
e-mail: elblogdeltrencadis@gmail.com