viernes, 8 de abril de 2011

Conte creatiu

Hola amics i seguidors, a continuació us volem mostrar una petita historia que els participants del taller van crear en una activitat que vam anomenar conte creatiu. L'objectiu de l'execici és fomentar la creativitat i la imaginació sense censurar cap idea. L'exercici es tracta de realitzar una sèrie de preguntes que entre tots han de respondre sense posar límits a la imaginació. Com veureu el resultat no té cap desperdici, i ens va quedar una història força fantàstica i imaginativa. A més desprès va resultar divertit buscar una imatge real per il·lustrar el nostre relat.

Sumi es un perro. Es pequeño, de pelo corto y de color canela. Es cariñoso y juguetón, pero también travieso porque hace muchas travesuras; muerde las zapatillas, muerde el sofá y araña la puerta. Sumi es un perro policía y siempre lleva un chaleco de color verde. A Sumi le gusta leer El País y hacer los crucigramas que salen en el diario. También le gusta jugar a cartas, especialmente le gusta mucho jugar al cinquillo, le gusta tanto que una vez ganó un trofeo.
Sumi es de Santa Eulàlia pero ahora está en China. Está en un restaurante chino comiendo rollitos de primavera. Sin darse cuenta se le cae el móvil i...patapam! Se parte por la mitad. Enseguida empieza resbucarse los bolsillos y encuentra una grapadora i crec crec le pone un par de grapes y lo arregla.
En realidad Sumi ha ido a China para ir al acuario donde está Flipper, su amigo el delfín. Flipper es en realidad un niño, pero un día una hechicera le hizo un conjuro y le convertió en delfín. Sumi ha ido a ver a su amigo el delfín,para pintar un cuadro, porque a Sumi otra cosa que también le gusta es pintar y quería hacer un retrato de su amigo para tener un recuerdo de él esas vacaciones.
 La gente piensa que Sumi es un poco desastre, pero sabemos que es muy inteligente y que algún dia ganará mucho dinero pintando cuadros y se hará rico y famoso.
 FIN

1 comentario:

  1. Hola amics ¡¡.. som els vostres companys del Taller Alborada i ens ha agradat molt el vostre conte.Sumi el gosset amic d'un dofí que viatja a la Xina, ens ha semblat una bonica història sobre l'amistat ...
    També a nosaltres ens agrada molt el vostre blog ja que ens permet conèixer les vostres activitats, notícies i opinions.
    Salutacions per a tots ... ah¡¡, i un de molt especial per Rosi i Sonia

    ResponderEliminar

Per firmar el comentari, tria Nom/URL como identitat i podras posar el teu nom, o be identificat amb el teu perfil de blogger si tens un compte o correu de google.
Gracies per comentar!
e-mail: elblogdeltrencadis@gmail.com