lunes, 20 de junio de 2011

Sortida al Camp Nou

El pasat dia 25 de maig vam realitzar una excursió en tren al temple dels culés, el Camp Nou. Ens va agradar molt y vam poder visitar las exposicions del museu, els vestuaris, la sala de premsa, la sala de les copes, el mateix camp i la graderia. Vam dinar a la graderia amb el camp com a paisatge. Per cert, una anecdota un de nosaltres va besar el terra del camp nou i no precisament perque fos religiós, si no perque va caure. Per cert aprofitem per felicitar a tots els culés per la bona actuació de l'equip aquesta temporada!











2 comentarios:

  1. Lurdes de can Vila21 de junio de 2011, 0:29

    Vaja quina sortida! Segur que en Francesc, en Joan Marc, l'Alberto, la Sarai, en Javi, la Raquel, la Loida i companyia us ho vau passar molt bé!
    I quin any del Barça, eh?

    ResponderEliminar
  2. Ola a todos y todas soi la Anais como estasi que moro a veis ido al cam nou lo pasastes bin espero que si tengo ganas de velos yo el viernes covienso la jornada intesiva a lo mejor voi el viernes a velo tengo ganas de velos a todos muchos besitos mumumumumuacac

    ResponderEliminar

Per firmar el comentari, tria Nom/URL como identitat i podras posar el teu nom, o be identificat amb el teu perfil de blogger si tens un compte o correu de google.
Gracies per comentar!
e-mail: elblogdeltrencadis@gmail.com